Copyrights

Studiile și articolele publicate în Revista „Teologie și Viață” sunt materiale originale. Copyright-ul tuturor acestor lucrări este cedat editorului, Editura Doxologia a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

Autorii pot utiliza studiile publicate în alte lucrări sau articole proprii, cu specificarea publicării originale în revista „Teologie și Viață”, a titlului, a anului de apariţie, a numărului și a paginilor.

Prin publicarea unui studiu sau articol, Editura Doxologia nu se obligă la plata unor drepturi de autor. Autorii vor primi un exemplar al Revistei „Teologie și Viață” în care a fost publicat studiul/articolul.

Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din Revista „Teologie și Viață”, publicarea acestuia pe internet, multiplicarea pe CD sau DVD în scopuri comerciale, exportul și difuzarea în străinătate sunt permise doar cu acordul scris al editorului.

Informațiile de contact ale autorilor sunt folosite exclusiv pentru scopurile editoriale declarate ale revistei „Teologie și Viață” şi nu vor fi accesibile cititorilor.

Copyright-ul se referă și la articolele electronice ale Revistei „Teologie și Viață” postate pe internet la adresa: www.teologiesiviata.ro